Opbevaring til hunde og sokker (Skrevet af Karoline)

Opbevaring til hunde og sokker (Skrevet af Karoline)


Disse kurve er opbevaringskurve som er lavet ud af genbrugsmateriale, hvilket betyder det er godt for naturen. Man kan købe disse kurve i en masse andre nuancer, størrelser og der er et stort udvalg af disse flotte kurve.

Charme og farver

Kurvene kan man bruge til meget forskelligt opbevaring fx. som man kan se på disse billeder. Det kan give dig mere ro i hverdagen og kontrol over dine ting.
Disse kurve er charmerende og har en masse flotte farver, som kan passe ind i dit hjem.

Hjemme ved mig

Hjemme ved mig, har jeg et par stykker af disse kurve, som jeg bruger til min hunds ting fx. hundesnor, legetøj, godbidder og tørklæde til når han savler. Jeg er personligt rigtig glad for disse kurve, da de gør det hele mere overskueligt at have ting til min hund liggende.

Min venindes sokker

Min veninde har disse kurve derhjemme, hun elsker mine fordi de virker for hende. Hun bruger dem til sokker og undertøj, hun har også nogle der er lidt mindre, som hun bruger til smykker og hun synes at det gøre hele min hverdag nemmere.

Skrevet af Karoline

Kurvene kan blive dine, hvis du klikker her

Tilbage til blog